En blogg om att flytta hemifrån

Visning av lägenhet


skrivet den 07 maj av Admin, klockan:09:49

Om två veckor ska jag på min allra första lägenhetsvisning, lägenheten uthyres av ett stort hyresföretag i stan och jag lyckades med hjälp av lite kontakter fixa in mig på visningen. Jag har bara varit på husvisningar tillsammans med familjen tidigare så nu blir det första gången jag går på en visning på en lägenhet som uthyres. Spännande och faktiskt lite nervöst! 

Jag längtar så mycket efter att flytta hemifrån, men det kommer bli en stor omställning. Har i hela mitt liv bott i villa, i ett tryggt villaområde där alla känner alla. När man bor i villa så blir man ju lite bortskämd. Man kan tvätta när man vill, spela musik när man vill, ja, nästan göra det mesta när man vill. Jag kommer nog känna igen mig i det här blogginlägget om egen lägenhet.

Lägenheten som jag ska kolla på vet jag nästan inget om, bara vad hyran är, att det är två rum och kök på ca 60kvm. Sen stod det inget mer i annonsen. Väldigt spännande! Inte så troligt att jag tycker om eller får den första lägenheten jag tittar på men jag kan ändå inte låta bli att hoppas lite. Så håll tummarna, jag kommer definitivt skriva senare hur det gick!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed