En blogg om att flytta hemifrån

Hyresrätten är min!


skrivet den 06 apr av Admin, klockan:09:47

Efter flera månaders letande har jag nu äntligen skrivit på kontrakt för en jättefin hyresrätt mitt i stan. Det är en trea med balkong i centrum. Jag har egentligen varit intresserad av en bostadsrätt men eftersom bopriserna ligger så högt i min stad och det finns risk för bostadsbubbla känns hyresrätt som ett bättre alternativ just nu. Hyran är dessutom väldigt billig om man jämför med liknande lägenheter i stan. 

Nästa år så skall de göra stambyte i mitt hus vilket innebär att jag får ett helt nytt badrum, dessutom kommer jag få ett nytt kök och nya parkettgolv. Kanske inte så roligt att bo i huset när de renoverar men förhoppningsvis går det ganska så snabbt, det är inte så många lägenheter i mitt hus. Är det någon som vet hur lång tid det tar att göra ett stambyte i lägenheter?

Nu skall jag kolla på nya möbler och försöka leta upp bloggar och andra sidor på nätet om heminredning för att få inspiration till mitt nya hem. LÄNGTAR!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed